www.radiohej.com

VÄDER

Stockholm °C
Göteborg °C
Malmö °C
  25.06.2024 Wetter Ostsee

Barnens Dag Firande 21 april Kungsträdgården

Barnens Dag Firande med TUF den 21 april Festivalen vi alla har längtat efter!   Äntligen är det dags, för det årliga firandet av " Barnens Dag" på Kungsträdgården.   Vi har ett fullspäckat scenprogram med musik, dans, sång och andra överraskningar. ...  Vi kommer bland andra att få se Behrang Miri, från melodifestivalen på scen. Även Rigo från Crossfire kommer att uppträda. Detaljerat scenprogram kommer snarast.
På festivalområdet kommer vi ha ponnyridning för de små och ett barntält med ansiktsmålning och fiskdamm.   Vi planerar även fler överraskningar för de små. Mer information kommer inom kort.
Denna festival är TUFs största årliga aktivitet, med över 10 000 deltagare varje år. Festivalen är en chans för kulturer och människor att mötas. Det är även ett tillfälle för familjer att umgås och träffas, och ett tillfälle för barnen att HA SÅ HIMLA KUL!
Vi ser fram emot att fira denna dag tillsammans med er.   Håll utkik! Vi kommer löpande uppdatera med artister/aktiviteter som blir bokade.   Det kommer fler överraskningar, vi lovar :)

Dela med andra

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera

Senaste Aktivitet

İsveç kurumlarında, Türk Sivil Toplum Örgütleri'ne karşı yürütülen karalama kampanyasına cevabımızdır. STRF,Mahkeme Kararlarını uygulamamakta ısrar eden...

Aktuella evenemang

Moğollar konseri ve Eğlence 21/12 Södra Teatern!!! Anadolu Rock...
KÜCÜK BIR ÖYKÜ BU/EN LITEN BERÄTTELSE Datum : Måndag 22 december kl 19 ...
  Nilgün Belgün’ün hayat hikayesinden ve anılarından yola çıkarak...

ANVÄNDARE